Hei gode nabo!  

Du kan allerede nå melde deg på ekstraordinær generalforsamling via denne lenken: https://smartvote.no/SmartVotePreLogin.html?230612-kolbrl-ao.

Alle som skal delta må registrere seg slik at vi vet hvor mange som er til stede, enten du er med digitalt eller ved fysisk oppmøte. 

Hvis du eller noen du kjenner trenger hjelp til påmelding , så tilbyr styret hjelp til dette. Vi vil være tilstede på styrekontoret førstkommende søndag kveld mellom kl 2000-2100 og mandag 12.juni fra 1500-1700. 

Ta direkte kontakt med styret om du har noen spørsmål til den ekstraordinære generalforsamlingen.

1. For et demokratisk valg hvor alle kan delta, er det både mulighet for å delta fysisk og digitalt. 
2. Alle melder seg på digitalt slik at vi får registrert din deltagelse. 
3. Du kan stemme digitalt eller du kan stemme med lapp i fysisk møte. Jo flere som er registrert digitalt, jo mer effektiv bli avstemmingen.
4. Det er en påmelding pr andeI og en stemme pr andel. KUN en fra hver andel kan stemme, slik det alltid er på generalforsamling.
5. Når du har registrert deg får du tilsendt en link du kan stemme via. I tillegg får man også en link til å delta i selve møtet digitalt om man ønsker det. Avstemmingen foregår samtidig som generalforsamlingen, altså må man stemme samtidig som sakene er oppe til diskusjon i møtet.
6. Styret er til stede i lokalet fra kl 15 mandag 12.juni, og hjelper deg om du trenger det. I tillegg er styret i lokalet søndag kveld mellom kl 2000-2100
7. Spør direkte til styret om du lurer på noe.

De som møter med fullmakt må vise denne til styret slik at vi får videreformidlet til SmartVote hvem dette gjelder, og de kan legge det til i sitt system.