Generalforsamling 7. mai klokka 18

Alle må melde seg på via lenke mottatt på e-post slik at du kan stemme under generalforsamlingen. Stemmegiving gjøres digitalt, men man kan velge å delta i fysisk møte i Flatåshallen, eller via Teams slik det står under her.
All informasjon du trenger kommer her fra SmartVote:

For å kunne delta på generalforsamlingen i Kolstadhaugen borettslag 7. mai kl. 18 må du melde deg på via påmeldingssiden til SmartVote innen 7. mai kl. 16:00 ved å trykke på lenken nederst i denne epost. Det vil IKKE være mulig å melde seg på etter dette tidspunktet.

Når skjermbildet kommer opp, skriver du inn epostadressen din og/eller telefonnummeret ditt og trykker på send. Hvis du har skrevet inn epostadressen din vil du motta en epost fra noreply@smartdialog.no med lenke til Teams-møte og en innloggingslenke til SmartVote deltagerapplikasjonen som du som delegat skal bruke til å avgi stemmer med. Hvis du legger inn telefonnummeret ditt vil du også motta en SMS med den samme innloggingslenken til SmartVote slik at du enkelt kan benytte mobiltelefonen din hvis du ønsker det.

Hvis du er skeptisk til å trykke på lenken, kontakt Kathrine Hope Langtind på telefon 916 75 999 eller epost styret@kolstadhaugen.no for verifisering av denne eposten..

Påmeldingslenke: https://smartvote.no/SmartVotePreLogin.html?240507-kolbrlgf-yd

NB! Det er en forutsetning at du skriver inn den epostadressen og/eller telefonnummeret som er registret i TOBB-portalen.