Biblioteket

Biblioteket ligger i sokkelen i øvre flatåsveg 51, med inngang ut mot grusbanen.
Vi hadde offisiell åpning 6. og 7. juni 2020.

Lokalet ble i flere år lånt ut til skolekorpset for lagring av lopper. Korpset har fått låne et annet lokale som egner seg bedre som lager. Styret så at dette var et lokale med stort potensiale. Det hadde både vinduer og to inngangsdører. Vi delte lokalet i to. Den ene delen ble til bibliotek, mens den andre delen har blitt et nytt og moderne vaktmesterkontor!
Oppussingen er gjort av vaktmesterne våre, mens innholdet har vi i all hovedsak fått av beboere. Det eneste vi har kjøpt her er sofaen og spisebordet. Vi heier på gjenbruk!
Ideen til å bruke lokalet som bibliotek kom fra en beboer som hadde vært på besøk i et borettslag som hadde dette. Vi synes dette var en veldig god ide!

Biblioteket drives av og for beboere.

Biblioteket er nå både på Facebook og Instagram:
Biblioteket Flatåsen – her kan du se oppdatert informasjon om når det er åpent og hva som foregår her.

Vi håper at det er mange som både vil være med å drifte biblioteket og bruke det. Vi ønsker oss at det skal være åpent så ofte som mulig!
Det vil ikke være mulig å leie dette rommet, da vi ønsker at det skal brukes til aktiviteter som er åpent for alle.
Alle kan få være med å holde det åpent, så om du vil arrangere noe som du tenker flere har lyst til å være med på er det bare å ta kontakt. Om det er et engangstilfelle, eller om du vil ha noe fast. Vær med å bidra til et godt bomiljø for alle i Kolstadhaugen borettslag – og på Flatåsen generelt!

Barn og ungdommer, voksne og eldre – her er alle velkommen, og gjerne samtidig!